Nieuwe website!

Nieuwe website!
31 augustus 2017 gino

Michiel Velthausz van Snorren & Baarden heeft onze website een frissere look gegeven (nu alleen wijzelf nog). Daar zijn wij maar al te blij mee!

Het afgelopen weekend heeft 4C in samenwerking met Toro Evenementen een nieuw evenement neergezet: Het Oude IJssel Concert. Een impressie van de sfeer is hier te zien en een recensie van het evenement is hier te lezen. Het was een succesvolle samenwerking dat zeker naar meer smaakt.

De voorbereidingen voor diverse festivals voor volgend jaar, waaronder ook ons festival DjazzVibes, zijn weer in volle gang. Niet in de laatste plaats vanwege de vele deadlines van diverse culturele fondsen die nu met rasse schreden naderen. Ook voor een cultureel gezelschap en een rockband zijn wij alle zeilen aan het bijzetten.

Nieuwsgierig naar onze werkzaamheden, zelf advies nodig of gewoon zin in een goed feest? De koffie staat klaar bij onze fijne locatie aan de Gasthuisstraat 13 in Doetinchem.