De 4C’s

‘…want tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.’

Dat schreef de Vlaamse romanschrijver en dichter Willem Elsschot ooit.

Creatieve geesten, artistiekelingen en ondernemers met kracht van verbeelding ondervinden dit maar al te vaak. Muzikanten, DJ’s, beginnende en ervaren bands, organisatoren, creatieve instanties; verschillende partijen krijgen vroeg of laat te maken met knellende contractuele bepalingen, een lastige onderhandelingspositie of een wetgevend kader dat een remmend effect kan hebben op ideeën die tot de verbeelding spreken. Of ze krijgen de financiering niet rond voor kansrijke creatieve plannen.

Consult.

Daar adviseren wij over. Van juridische ondersteuning op het vlak van auteurs- en contractenrecht tot actieve onderhandelingen, belangenvertegenwoordiging, het werven van fondsen tot het strategisch meedenken met het artistieke plan.

Create.

Wij creëren zelf ook en staan met onze poten in de modder. Wij begeven ons als professional midden in de muziek- en mediaindustrie, bedenken (muzikale) formats voor gemeente- en horeca-instellingen, de zakelijke- en consumentenmarkt en leren iedere dag. En iedere dag is anders met nieuwe vraagstukken die om nieuwe oplossingen vragen.

Connect.

Wij denken graag buiten het kader. Wij houden van ‘niet-zo-voor-de-hand-liggende’- verbindingen. Daar ligt een creatieve kracht die onuitputtelijk is. In onze aanpak nemen wij alle partijen mee in het verhaal. Van beleidsbepalers tot creatievelingen tot culturele instanties en fondsen. Wij luisteren goed en formuleren het gedeelde belang waardoor wij met z’n allen vooruit kunnen.

Communicate.

De wereld in de entertainmentsector verandert voortdurend. Daar communiceren wij over in diverse media. En we zorgen ervoor dat de creatieveling / artiest in deze veranderende wereld zichtbaar blijft.