Over ons

Will Nuruwe

Will Nuruwe kreeg tijdens zijn conservatoriumstudie in Hilversum en Groningen al de kans om als fulltime musicus diverse nationale en internationale bands te begeleiden, waaronder Total Touch (van Trijntje en Tjeerd Oosterhuis), Glennis Grace en Edsilia Rombley. Verder heeft hij veel studiowerk verricht, bijvoorbeeld voor Ten Sharp, Mathilde Santing en Frans Bauer. Zijn brede muzikale inzetbaarheid (van soul tot jazz tot hiphop tot country tot Nederlandstalig) is kenmerkend voor Will en wordt door beroepsgenoten zeer gewaardeerd.

Momenteel is hij betrokken bij de best lopende musical van Nederland, Soldaat van Oranje, de musical Jeans en de internationale tour van BZN.

Daarnaast is Will endorsed artist voor TC Electronic en Yamaha.

Gino van Zolingen

Gino van Zolingen heeft, na zijn rechtenstudie in Tilburg, advieswerk verricht in de telecom- en media-industrie. Voor de branche-organisatie van kabelbedrijven (NLkabel) en andere partijen in de media-industrie ( waaronder KPN, Vodafone, Tele2) heeft hij licenties uitonderhandeld en contracten opgesteld met rechtenorganisaties als BUMA/STEMRA en SENA. Daarnaast heeft hij veel onderhandeld en overeenkomsten opgesteld met binnen- en buitenlandse commerciële en publieke omroepen en televisie- en speelfilmproducenten. Verder heeft hij diverse juridische procedures gecoördineerd.

Naast contractsonderhandelingen heeft hij veel geadviseerd en gelobbyd over het auteursrechten- en mediabeleid in Den Haag (ministeries, kamerleden, VNO-NCW) en Brussel (Cable Europe).

Gino adviseert momenteel doorbrekende bands en artistieke gezelschappen zowel juridisch, artistiek als in het culturele fondsentraject.

Naast het advieswerk, schrijft Gino geregeld voor (online) music magazines als VPRO 3voor12 en het (online) dancemagazine DJ MAG NL.