Lavinia Meijer & Inner Worlds

Lavinia Meijer & Inner Worlds
29 september 2017 gino

Ons hartje gaat altijd sneller kloppen als wij aan een productie mogen werken waar verschillende disciplines bij elkaar komen. Vaak ontstaan dan de meest verrassende en vernieuwende concepten.

Dit is zeker ook het geval bij het project ‘Inner Worlds’, waarvoor wij de projectleiding mogen doen. Voeg top-harpiste Lavinia Meijer, de verticale dansgroep Sky Motion, DJ / producent Darko Esser en de technisch hoogstaande innovatie van Trekwerk die wereldwijd theatersystemen bouwt en betrokken is bij grote producties van Cirque de Soleil allemaal bij elkaar en je krijgt een unieke zintuigen prikkelende 3D-vliegvoorstelling.

De voorstelling ‘Inner Worlds’ zal op 4, 6, 7 en 8 juli 2018 voor het publiek te zien zijn in schouwburg Amphion in Doetinchem. 2018 is een jubileumjaar voor zowel straattheater Festival Buitengewoon als schouwburg Amphion met respectievelijk 25 en 50 jaar.

Zie ook het artikel in Doetinchems Vizier.