Events

Oude IJssel Concert

Op Zaterdag 26 augustus vond in Doetinchem de eerste editie van het Oude IJssel Concert plaats. Zanger Brace, bekend van het AVROTROS-programma ‘Beste Zangers’ en de internationaal bekende jazzpianist Peter Beets traden op. Het concert vond plaats vanaf het water met het oude zeilschip Tatanka als podium. De organisatie moedigde het publiek aan om met een bootje te komen.

DjazzVibes

In het weekend van 19, 20 & 21 mei vond het 3-daags festival DjazzVibes plaats in de straten van Doetinchem. Een weekend vol verrassende souly sounds, swingende jazz vibes and some loud hiphop beats!

4C Sessions

Iets nieuws, maar geïnspireerd door iets ouds. We laten tijden van 2 Meter Sessies en MTV Unplugged weer herleven, maar geven daar vooral ook onze eigen draai aan met: 4C Sessions

Naakte muziek. Klein, puur en intiem.

Soulfood

Soul, funk, jazz met topmusici uit de verschillende windstreken van onze aardbol. Je waant je in een nachtclub van New York, Harlem, Parijs. Maar je bent toch echt in Doetinchem of Almere. Niet alleen muzikaal maar ook culinair word je getrakteerd op Soulfood van de Chef de Cuisine.